Linkbuilding die werkt

Hoe En Waarom Gebruik Je Majestic Seo Voor Je Backlinks?

Published May 18, 22
7 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Franse Backlinks Kopen

Concurrenten die goed scoren in Google krijgen waarschijnlijk links van waardevolle websites. Er zijn verschillende programma’s om te analyseren welke backlinks naar hun website verwijzen. Deel je website en blog of nieuwsartikelen op social media - Backlinks kopen. Ben je aangesloten bij een branche of ondernemers-vereniging? Laat ze dan naar jouw website linken.

Wat is linkbuilding? Linkbuilding is het bewust bezig zijn met het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel voor hogere posities binnen een zoekmachine (Backlinks kopen). In de basis is er met linkbuilding niets mis. Link earning is valt hier namelijk ook onder. Zoals gezegd: het gaat erom dat je een natuurlijk linkprofiel opbouwt en daar past gast-bloggen of linken vanaf de website van je leverancier natuurlijk ook bij.

Veel SEO-bedrijven bieden dit aan. Ook daar is in de basis niets mis mee. Zo lang degene die de linkbuilding gaat doen zich maar houdt aan de richtlijnen voor goede backlinks en alleen links vergaart die passen in het natuurlijke linkprofiel van jouw website. Het wordt een ander verhaal wanneer je op fiverr of andere websites links in gaat kopen. Wat zijn backlinks?.

Zoals gezegd, dat is vaak te mooi om waar te zijn… De toekomst van backlinks & linkbuilding Google wordt steeds slimmer. Het algoritme dat de zoekresultaten bepaald is zo verfijnd dat het websites inmiddels vrijwel volledig begrijpt. Steeds meer en meer wordt juist de content, de inhoud, belangrijk. Websites die echt waarde toevoegen zullen een belangrijkere (en dus hogere) positie in gaan nemen.

Backlinks zullen altijd blijven bestaan en (deels) bepalen hoe een website scoort in de zoekresultaten. Backlinks zorgen namelijk voor autoriteit en dat is nou net een factor die Google heel belangrijk vindt. Google heeft zelfs ooit (intern) een test gedraaid waarin ze keken hoe de zoekresultaten er uit zouden zien als ze backlinks niet mee zouden nemen in het algoritme.

Dat idee is dus geschrapt ;-) (Hoeveel backlinks heb ik nodig?). (Jouw) backlinks analyseren Uiteraard is het interessant om te weten van welke site je backlinks krijgt en van welke sites jouw concurrenten backlinks ontvangen. Als je dat weet dan kun je eventueel dezelfde websites benaderen en vragen of zij ook een link willen plaatsen naar jouw website.

Een aantal voorbeelden van (betaalde) programma’s zijn: Deze tools bieden legio mogelijkheden om te analyseren welke backlinks jouw concurrenten hebben en welke waarde ze bieden. Daar gaan we in dit artikel niet verder op in, maar ik ga daar binnenkort een ander artikel aan wijden. Wat zijn backlinks?. Daarin leg ik je uit hoe je deze tools kunt gebruiken om jouw linkprofiel te bekijken en te verbeteren.

Backlinks Aankopen: Is Dat Nog Verstandig?

Wil jij vindbaar worden in Google? Dan ontkom je niet aan linkbuilding (Backlinks kopen, slim idee voor je SEO?). Linkbuilding is de benzine voor de on-page optimalisatie werkzaamheden waarmee je naar de top van de zoekmachine racet! Je concurrenten achter je laten? Dat wil iedereen wel, maar stijgen in de zoekmachine is een proces dat niet van de ene op de andere dag gebeurt.

Wil je je concurrenten voorbij gaan, dan is het van groot belang om een natuurlijk linkprofiel op te bouwen met veel backlinks van verschillende domeinen. Om je op weg te helpen, hebben we 6 linkbuilding strategieën op een rijtje gezet die ieder bedrijf zou moeten inzetten. Wat is linkbuilding? Linkbuilding is stiekem een van de belangrijkste onderdelen van je SEO-werkzaamheden.

Een backlink is een hyperlink op een website die linkt naar jouw website. Zo’n backlink ziet Google dit als een aanbeveling. Er wordt immers niet zomaar naar jouw website gelinkt, is het idee. Backlinks geven je website dus autoriteit. Zijn jouw website en die van je concurrenten ijzersterk on-page geoptimaliseerd? Dan zoekt Google naar een doorslaggevende factor om te bepalen wie er hoger scoort in de zoekmachine.

Maar zomaar sterke backlinks verkrijgen is lastig. Backlinks kopen ervaringen. Om er tussenuit te springen voor Google, moet je in bijna elke sector wel aan linkbuilding doen. Zonder backlinks leg je het namelijk af tegen je concurrentie. Hoe ziet een gezond linkprofiel eruit? Een gezond linkprofiel bestaat vooral uit variatie, maar ook uit het aantal verwijzende domeinen en het aantal inkomende backlinks.

Met een groeiend backlinkprofiel wordt het voor Google zichtbaar dat je in autoriteit groeit. Je wilt streven naar zoveel mogelijk kwalitatief verwijzende domeinen. Een verwijzend domein is een unieke website die naar jouw website linkt. Staan er twee backlinks op een website die naar jou linken? Dan is dit maar één verwijzend domein.

Het is dus niet gek dat Google het aantal verwijzende domeinen heel belangrijk vindt - Wat is belangrijk bij linkbuilding?. Het zegt immers een stuk meer als er 10 mensen jouw bedrijf 1 keer aanbevelen, dan als er 1 iemand jouw bedrijf 10 keer aanbeveelt. Een verwijzend domein is waardevoller wanneer deze een hoge autoriteit heeft.

Daarom zijn er SEO tools die metrics hebben bedacht om autoriteit uit te drukken. De domain rating is daar een voorbeeld van. Om er achter te komen wat de domain rating van een website is, kun je een tool als Ahrefs gebruiken. De hoogte van de DR geeft weer hoeveel autoriteit een website heeft waar je de link op zou willen plaatsen.

Hoeveel Backlinks Heb Ik Nodig?

Hoe relevant een website is, kan je zelf beoordelen aan de hand van de content. Maar hoe relevant het backlinkprofiel is van de website waar je een link op wilt, is andere koek. De relevantie van het linkprofiel kun je meten met de tool Majestic. Dit is een uitstekende tool waarmee je hier inzicht in krijgt.

Ook hier is het idee: Hoe hoger de Trust Flow, hoe beter. De TF geeft aan hoeveel procent van de website matcht met de branche. Het is belangrijk dat de website waar jij een backlink op plaats past bij de branche waar jouw bedrijf in zit. Je kunt je voorstellen dat Google het vreemd vindt wanneer een website over kinderspeelgoed linkt naar een tuinier - Backlinks kopen en linkbuilding uitbesteden.

Verschillende soorten backlinks Niet alleen de bovenstaande factoren bepalen of een backlink waardevol is. De linktypes zijn ook van belang voor de kwaliteit van je linkprofiel De linkbuilding piramide geeft duidelijk weer welk type backlinks er zijn. Hoe hoger het type backlink in de piramide staat, hoe moeilijker te verkrijgen, maar hoe waardevoller deze is. Hoe krijg je goede backlinks?.

Maar ook de onderste lagen van de piramide zijn belangrijk voor variatie en de kwantiteit van je linkprofiel. Misschien denk je meteen: dit zal wel veel geld kosten… Niet altijd! Met de volgende linkbuilding methodes kan iedereen met- of zonder budget deze waardevolle backlinks genereren. De 6 linkbuilding strategieën Backlinks genereren is lastig als je niet weet hoe je ze verkrijgt, terwijl het je veel kan opleveren op het gebied van SEO.1. Skyscraper strategie In deze strategie is belangrijk dat de content die je hebt gecreëerd zo waardevol is dat anderen ernaar willen doorverwijzen (Backlinks kopen, slim idee voor je SEO?). Onderzoek goed waar veel matige content over gepubliceerd is, en maak over dit onderwerp een krachtig blog die beter is dan alle andere content op het internet.

Als ze niet weten dat de content bestaat, zullen ze er nooit naar gaan linken. Je zult dus met jouw content aan moeten reiken naar website eigenaren of de content promoten. Middelmatige content wordt natuurlijk niet zomaar gelinkt of geplaatst op andermans site. Jouw website hoog in Google zonder backlinks?. Zorg er daarom voor dat jouw content meer unieke waarde of kennis biedt dan de reeds beschikbare informatie over dit artikel.

Wellicht kan je de content nog aanpassen op basis van de behoefte van het betreffende blog. Staan backlinks in verband met SEO?. En het allerbelangrijkste: vergeet niet een backlink in je content te verwerken als het op een andere website dan die van jezelf wordt geplaatst! In ons artikel over de Skyscraper methode leggen we uit hoe je te werk gaat bij deze strategie.

Hoe Krijg Je Een Do-follow Backlink Van Linkedin?Betalen voor een link Backlinks kopen heeft een negatief imago, omdat de kwaliteit van deze links vaak erg laag is. In een eerder gepubliceerd artikel leggen we uit waarom het kopen van backlinks geen verkeerde strategie is. Betalen voor links een uitstekende manier om hoogwaardige backlinks te genereren. Wanneer je gebruik maakt van een budget kun je backlinks kopen op zeer waardevolle websites.

Een voorbeeld hiervan is het , Metronieuws. nl, maar ook digitale kranten die minder groot zijn kunnen een goede optie zijn. Je kunt het budget ook gebruiken voor andere soort websites. Er zijn genoeg hoogwaarde blogpagina’s die erg relevant zijn in jouw branche, veel bezoekers trekken en een hoge autoriteit hebben.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Woning Beveiliging

Published Sep 05, 22
10 min read

Backlinks Naar Mijn Website?

Published May 18, 22
2 min read

Uitleg Over Backlinks Voor Seo

Published May 18, 22
7 min read