Linkbuilding die werkt rankings perfect te versnellen.

Wat Is Linkbuilding En Waarom Is Het Belangrijk?

Published May 17, 22
7 min read

Linkbuilding op maat

Ons bureau bouwt white hat-links voor ambitieuze websites. Met behulp van een procesgestuurde aanpak met een geavanceerde linkbuilding-strategie, verbeteren onze linkbuilding-services uw zoekmachine rankings en SEO-prestaties aanzienlijk. Ons proces werkt door het verwerven van zeer relevante links naar belangrijke doelpagina's op uw domein, wat de belangrijkste rankingfactor is.

Ons aangepaste proces voor het bouwen van links omvat meer dan 20 verschillende strategieën voor het bouwen van links die voor elke website werken. Van contentpromotie tot het bouwen van gebroken links en niet-gelinkte merkvermeldingen - we gebruiken elke beschikbare strategie op basis van onze eerste analyse.

Backlinks van hoge kwaliteit

We richten ons op websites en influencers van topkwaliteit die relevant zijn voor de niche en inhoud van onze klant, en lanceren beproefde outreach-campagnes. Onze outreach-techniek wordt voortdurend aangepast om de beste responspercentages en resultaten op te leveren. We verdienen consequent links met hoge autoriteit voor onze klanten met behulp van een breed scala aan white hat-linkbuilding-methoden.  Ons doel is om een ​​robuust backlinkprofiel op te bouwen waarmee u boven uw concurrenten uitstijgt. Zoekmachines houden van de links die we bouwen, en onze klanten vertrouwen erop dat we links bouwen die de naald voor hun SEO-ranglijst verplaatsen. We meten resultaten en werken samen met onze klanten om onze campagnes te verbeteren en onze linkbuilding-tactieken aan te passen.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Het hebben van kwaliteitslinks van andere websites is de #1 beïnvloedende factor voor ranking op Google. U kunt de snelste, mooiste website ter wereld hebben, maar als niemand naar u linkt, krijgt u moeite met zoekmachineverkeer. Onze linkbuilding-services helpen bij het beheren van dat hele proces met een focus op hoogwaardige linkbuilding die gedurende vele jaren is verfijnd. We zijn er trots op dat we worden erkend als een van de beste serviceproviders voor linkbuilding die er zijn. Met erkenning komt verantwoordelijkheid, en we houden van de uitdaging om voorop te lopen in de strategie als het gaat om linkbuilding. We gebruiken meer dan 16 verschillende strategieën, maar onze primaire strategieën zijn onder meer redactionele outreach, journalisten, gastposting, het bouwen van gebroken links, de SkyScraper-aanpak en het bereik van bronnenpagina's. Alles wat we doen heeft het belang van onze klant voor ogen, en uiteindelijk is ons doel om uw zoekresultaten te verbeteren door links te bouwen die de naald zullen verplaatsen. Een linkbuilding-service biedt u een betrouwbare bron van nieuwe backlinks naar uw website om de positie en prestaties van uw zoekmachine te helpen verbeteren. Backlinks zijn een belangrijke rankingfactor die zoekmachines zoals Google gebruiken om te bepalen of een website een betrouwbare informatiebron is. Bij LinkBuilder bieden we een reeks linkbuildingdiensten, waaronder volledig beheerde linkbuilding, gastposting en white label linkbuilding. Maar verreweg ons meest populaire aanbod zijn onze volledig beheerde maandelijkse pakketten. We werken nauw met u samen om de belangrijkste pagina's te identificeren die baat zouden hebben bij nieuwe links, en voeren zorgvuldige concurrentieanalyses uit om erachter te komen wat u precies nodig heeft. Ons team van linkbuilding-experts zal vervolgens op maat gemaakte linkbuilding-campagnes maken om uw

Starten Met Linkbuilding?

En zo ook haar Backlink Analytics en haar Backlink Audit tool. Ja, dat lees je goed! SEMrush heeft meerdere tools op het gebied van linkbuilding. De Backlink Analytics van SEMrush is soortgelijk aan de andere programma’s uit deze lijst. Kijk maar! Hier zie je alle belangrijke linkbuilding cijfers. Denk aan totaal aantal backlinks, aantal verwijzende domeinen, autoriteit, linkattributen, backlink types, extensies en nog veel meer.Het aantal goede backlinks dat je hebt opgebouwd voor je website, bepaalt nog steeds voor een groot deel hoe Google jouw website als autoriteit inschat - Helaas richten SEO-adviezen zich met name op hoe jij met linkbuilding jouw website bovenaan in de zoekresultaten kan krijgen. Het is daarom nog steeds als belangrijke ranking factor te beschouwen. Idealiter worden backlinks op een natuurlijke manier opgebouwd als resultaat van goede content die mensen graag willen delen.

Vooral als de concurrentie ook bezig is met diverse linkbuilding strategieën, kan het weleens pijnlijk zijn als je die topposities verliest bij zoekwoorden waar je nou net zoveel omzet uit haalde. Het extra stimuleren van backlinks kan daarom een uitkomst zijn. Naast het feit dat je moet weten wat je doet – voor je het weet wordt je bestraft voor het opbouwen van allerlei backlinks van vage Russische websites die als spam worden gezien – kan het ook nog eens veel tijd kosten.

Tip 1. Verlicht het vele werk met goede tools Het grootste minpunt en vaak ook het meest frustrerende aan linkbuilding is het feit dat er ontzettend veel werk in gaat zitten. Helaas richten SEO-adviezen zich met name op hoe jij met linkbuilding jouw website bovenaan in de zoekresultaten kan krijgen. Voor een goede backlink (gratis verkregen) moet je vaak veel werk verzetten: het bedenken van een strategie, zoeken van target websites, verzamelen van contactgegevens, meerdere e-mails opstellen, reageren op e-mails, herinneringen sturen en met veel geluk krijg je dan eindelijk je gewenste backlink.Veruit de belangrijkste tool is voor mij Pitchbox. Deze tool is volledig op maat gemaakt voor linkbuilding en outreach. De tool neemt o. a. Linkbuilding bureau. de volgende werkzaamheden uit handen: Vinden van relevante target websites inclusief naam en e-mailadres. Hij laat zelfs een foto, de laatste tweets en het Linked, In profiel van een persoon zien wanneer deze gevonden worden.

Versturen van herinneringen indien er geen reactie is gekomen na een vooraf bepaald aantal dagen. linkbuilding en autoriteit. Bijhouden van de milestones van een specifieke target website. Wanneer er een reactie is gekomen, kun je dit heel overzichtelijk zien en je kunt zelf de status aanpassen, bijvoorbeeld: got a reply, won, lost, delayed, almost there, negotiation en out of office.

Mocht je geen tool hebben zoals Pitchbox die automatisch e-mailadressen zoekt, dan is Hunter echt een goede aanwinst. Het is heel simpel. Je voert de URL van een website in en Hunter zal je een lijst laten zien van e-mailadressen die bekend zijn bij deze website. Om nog sneller te werk te gaan kun je de toolbar van Hunter installeren.

Linkbuilding EindhovenHet doel is om targets te vinden met veel kwalitatieve backlinks, dus deze 2 getallen moeten dan in balans zijn. Net als Hunter, heeft ook Majestic een toolbar waarbij je met een klik op de knop de autoriteit van een website kunt bekijken. Tip 2. Onderscheid je van backlink jagers Wanneer je een beheerder bent van een website met een goede autoriteit, dan zie je wekelijks of zelfs dagelijks e-mails voorbijkomen van mensen die graag willen ‘samenwerken’ en dan draait het eigenlijk alleen maar om het opbouwen van die ene link.

Vraag je af hoe je ook iets terug kunt doen voor de website waar je de link geplaatst wilt hebben. Is er iets waar je ze bij kan helpen zodat ze er zelf ook nog iets aan hebben? Gebruik deze insteek dan. Dit is per branche en zelfs per website verschillend.

Op deze manier kun je toch onderscheidend zijn en dit ook nog eens bulkmatig uitvoeren. Later in dit artikel zal ik je een aantal hands-on strategieën meegeven (Linkbuilding Nijmegen). Tip 3. Gebruik een goede strategie De kwaliteit en keuze van je strategie bepaalt voor het grootste gedeelte je kans van slagen. Je bent goed op weg wanneer je denkt vanuit degene die de e-mail ontvangt.

Waarom zou hij of zij de link moeten plaatsen? Ik geef je een aantal voorbeelden van strategieën die mogelijk goed voor je kunnen werken. Het werkt vaak erg goed als je laat zien dat je meedenkt en ook direct iets wilt bijdragen. Zo kun je bijvoorbeeld een lijst met blogs verzamelen die gaan over “Handige tips voordat je op vakantie gaat”. Linkbuilding voor SEO.

Schrijf deze tip al uit in een 100-tal woorden en verwerk hier een link in naar jouw website. Vertel in je e-mail dat je een goede aanvulling voor ze hebt op een bestaand artikel en dat ze jouw tekst 1 op 1 over mogen nemen (Hoe doe je aan linkbuilding?). Een kleine moeite! Deze strategie wordt ontzettend veel uitgevoerd en daarom werkt het vaak niet goed meer.

Bij gastbloggen benader je meerdere blogs en stel je voor om een uitgebreid artikel te schrijven voor hun doelgroep. Daar verwerk je natuurlijk weer een backlink in de tekst en zo is er weer meerwaarde (Waarom zou ik linkbuilding aan jullie uitbesteden?). Het nadeel hiervan is, dat de meeste grote websites al precies weten dat ze hier een slaatje uit kunnen slaan en ze zullen dus bedragen van honderden tot duizenden euro’s vragen voor een gastblog.

De blogs die voornamelijk over fashion, moeder zijn, vakanties, etc. gaan zijn eigenlijk niet geschikt voor gratis gastblogs. Zoek naar websites die wel een blog hebben, maar eigenlijk geen tijd hebben om dit bij te houden. Deze zullen eerder bereid zijn om jou gratis te laten gastbloggen. Deze strategie is iets lastiger.

Kunnen Jullie Wat Linkbuilding Resultaten Laten Zien?

Maar hoe kom je aan een goed nieuwsbericht? Hier is het zaak om goed je oren en ogen open te houden en elke kans te benutten. Is er geen nieuws? Dan maak je nieuws! Duik bijvoorbeeld in je statistieken van Analytics - Wat is een goede linkbuilding strategie?. Misschien is hier een opvallende trend te zien die je wilt delen in een nieuwsbericht zoals “De vraag naar koopwoningen is in 2017 met 20% gestegen”.

Denk aan een titel zoals “Droom van Arnhemse ondernemer komt uit!” - Wat je beter niet kunt doen als je gaat linkbuilden. Er zijn genoeg insteken te verzinnen en met een beetje geluk komt er iets voorbij dat echt uniek is en websites als NOS en NU zullen aandacht aan je besteden. De makkelijkste manier van backlinks opbouwen is profiteren van je eigen netwerk.

Bied je meerdere merken aan in je assortiment? Stuur ze allemaal dezelfde e-mail met ook weer de vraag voor een vermelding. In de meeste gevallen hebben ze hier zelfs al een pagina voor. Je kunt bij laaghangend fruit ook gebruik maken van sponsorschappen, websites waar je voor blogt, links in sociale profielen, forums waar je actief bent en zo kom je zelf ook vast wel op een aantal ideeën.

Wanneer je werkt voor een webshop, dan heb je eigenlijk al veel ruilmiddelen. Namelijk de producten uit je assortiment. Je kunt vragen of een relevant blog een product wil reviewen. Je kunt aangeven dat ze iets tot een bepaald bedrag mogen uitzoeken uit je assortiment en dat ze dit product mogen houden na de review.

Je kunt het duurdere product dan na de review weer terug laten sturen. Tip 4. Maak een selectie van relevante websites Wanneer je je strategie hebt bepaald en weet wat voor soort websites je gaat benaderen, is het nog een kunst om deze lijst met websites samen te stellen. Het meest vertrouwde is te beginnen in de meest gebruikte zoekmachine Google.

Daarna wordt het lastiger en je zoekopdrachten beginnen op te raken. Probeer eens zoekopdrachten zoals of . Je kunt hier ontzettend veel mee variëren en op deze manier komen er altijd weer nieuwe websites naar voren die net zo relevant zijn. Heb je Google ‘uitgespeeld’? Dan kun je ook nog gebruik maken van de zoekmachine million short.

Zo kun je bijvoorbeeld e, Commerce websites verwijderen of alleen selecteren op websites met advertenties. Ook is het beter te zien welke websites je al bezocht hebt. Wanneer je zoveel zoekopdrachten doet, kom je vaak dezelfde websites tegen. Niets vervelender dan meerdere keren dezelfde website bezoeken. Tip 5. Verstuur gepersonaliseerde e-mails Na al het voorbereidende werk, wil je natuurlijk wel een e-mail versturen die door de ontvanger serieus genomen wordt.

Backlinks van hoge kwaliteit

Als je een goede SEO-strategie wilt bouwen, is een goede backlinking de eerste vereiste. Maar hoe ontdek en benut je kwalitatieve backlinks? De beste linkbuildingstrategie maakt gebruik van backlinks die afkomstig zijn van relevante en gerenommeerde bronnen. Uw pagina-autoriteit of PA zal alleen toenemen wanneer de backlinks afkomstig zijn van kwaliteitsbronnen, waardoor uw SEO-ranking binnen Google verbetert. Zelfs als u de beste inhoud ter wereld publiceert, zou het voor u nutteloos zijn als u niet de juiste inspanningen voor het opbouwen van links heeft gebruikt. Houd er rekening mee dat Google gebruikers verbiedt te betalen voor links. U moet uiterst voorzichtig zijn bij het kiezen van service voor linkbuilding en bedrijven kiezen die u strategisch kunnen helpen bij het bouwen van links op een authentieke manier die er ook niet toe zal leiden dat Google uw pagina's op uw site downgradet. Er zijn veel manieren om backlinks correct te gebruiken in de inhoud van uw site. Deze links moeten natuurlijk aanvoelen en ze moeten waarde toevoegen aan de ervaring van sitebezoekers.

Kies bureaus die goede praktijken voor linkbuilding volgen

Werken met een linkbuildingbedrijf dat onbetrouwbare tactieken gebruikt om tijd en moeite te besparen, zal uiteindelijk alleen maar schadelijk zijn voor de positie van uw website. Goede services voor het bouwen van links zullen zich nooit wagen aan ongepaste praktijken die uw site kunnen schaden. Een ervaren linkbuildingbureau weet waar ze de grens moeten trekken. Google hecht veel waarde aan links op de lange termijn en aan linkstrategieën die waarde bieden aan sitebezoekers. Wanneer u probeert de lijst met mogelijke linkbuilding-bedrijven om mee samen te werken, te verfijnen, moet u hen vragen welke strategieën ze van plan zijn te gebruiken en wat voor soort links ze van plan zijn te gebruiken om de autoriteit van uw site op te bouwen en de positie ervan te verbeteren. Linkbuilding-services die organisch verkeer stimuleren Uw organische verkeer wordt in hoge mate gestimuleerd wanneer u vertrouwt op goede linkbuilding-services. Als je je afvraagt ​​hoe dit werkt, beschouw backlinks dan als aanbevelingen van een deskundige derde partij. Wanneer een backlink afkomstig is van een autoriteitswebsite - een website met een goede reputatie in zijn niche - geeft dit de gebruiker zeker een blijk van vertrouwen met betrekking tot uw eigen website. Dit zorgt er ook voor dat zoekmachines dol zijn op uw inhoud. Dit is hoe u een uitstekende groei in organisch verkeer kunt behalen door een goede linkbuilding-service te kiezen die weet wat hij doet. U krijgt ook meer verwijzingsverkeer van deze gerenommeerde websites die hun loyale publiek ook naar u leiden. Stel dat u een bepaald onderwerp onderzoekt en een artikel opent op een zeer bekende website. Als die specifieke website je naar een ander artikel leidt waar je meer te weten komt over een bepaald specifiek subonderwerp, zou je die link dan volgen? Het antwoord is dat u dat hoogstwaarschijnlijk zou doen. Dit is precies hoe kwalitatieve linkplaatsing werkt binnen uw website. Het gebruik van linkbuilding-serviceszal uw bedrijf verbeteren en naar een nieuw niveau tillen door u te helpen hoger in Google te komen. Deze rankingverbetering zal ook uw zoekmachineoptimalisatie verbeteren. U kunt ook kiezen voor thematische linkbuildingdiensten die uw website aantrekkelijker maken voor de consument. Wanneer u met een gerenommeerd bureau werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de DA en PA met betrekking tot uw ranking, omdat kwaliteitsbedrijven altijd links gebruiken met een hoge DA en PA.

Hoogwaardige links

Veel mensen worden in de maling genomen door bedrijven die verheven beweringen doen over linkbuilding en vervolgens hun toevlucht nemen tot black hat-tactieken. U wilt een linkbuilding-service kiezen die white-hat linkbuilding-strategieën volgt. Onthoud dat toegeven aan deze goedkope trucs uw website op de lange termijn zal schaden. In het begin kunnen deze frauduleuze bedrijven zelfs hogere winsten opleveren, maar dit succes zal van korte duur zijn. Het is een veel betere gewoonte om uw website vanaf de grond af aan te laten groeien met hoogwaardige backlinks en correcte interne links die uw site correct zullen positioneren. Zodra u een negatieve tag van een zoekmachine krijgt, wordt het een stuk uitdagender voor uw bedrijf. Linkbuilding is het complexe proces van het opbouwen van een netwerk van gerenommeerde, relevante en nuttige links die naar uw website verwijzen. Door ons te concentreren op kwaliteit boven kwantiteit, gecombineerd met een sterke on-page SEO-basis, kunnen onze inspanningen helpen de positie van uw website in de zoekmachines te verbeteren en uw organisch verkeer te maximaliseren. Door met een bekwaam team voor het bouwen van links te werken, weet u zeker dat de site van uw bedrijf nooit wordt geassocieerd met schadelijke inhoud of links van slechte kwaliteit. Kwaliteitslinks in combinatie met SEO werken om de online autoriteit van uw website te verbeteren, de zichtbaarheid van uw zoekmachine te vergroten en als resultaat uw organisch verkeer. Niet alle links zijn gelijk gemaakt en de soorten links die worden beveiligd, kunnen het verschil zijn tussen topposities en helemaal worden bestraft door Google. De beste linkbuilding-bedrijven gebruiken allemaal tactieken die afkomstig zijn van Teknicks, en we zijn er trots op pioniers in de ruimte te zijn. Dat brengt echter veel verantwoordelijkheid met zich mee en we zorgen ervoor dat Teknicks het hoogste niveau van integriteit handhaaft en alleen werkt met bedrijven die zich aan onze normen houden. Ons bureau heeft een volledig opgeleid, in de VS gevestigd team voor linkbuilding in dienst dat toonaangevend is in de branche op het gebied van zowel kwalitatieve linkbuildingtactieken als het verwijderen van slechte links. We kunnen de schade van eerdere linkbuildingactiviteiten beperken en u voorzien van een uitgebreid white hat-backlinkprofiel dat uw aanwezigheid op het web zal verbeteren.

Navigation

Home

Latest Posts

Woning Beveiliging

Published Sep 05, 22
10 min read

Backlinks Naar Mijn Website?

Published May 18, 22
2 min read

Uitleg Over Backlinks Voor Seo

Published May 18, 22
7 min read